Новини

Нікі Мінаж показала у своєму кліпі лялькові копії реперів

11 сентября 2018

Упізнаєте цих виконавців? Нікі Мінаж оприлюднила музичний ролик, у якому представлено чимало її колег. Щоправда, зняли не самих реперів, а їхні лялькові копії.

Процесом керував режисер Гайп Вільямс. Барвистий ролик показує Tekashi 6ix9ine, DJ Khaled, Дрейка, Каньє Веста й інших представників гіп-гоп-індустрії.

Коли публіка вперше ознайомилася з треком із цьогорічного альбому Нікі «Queen», артистка завітала до Твіттера. Там вона запевняла, що згадувала всіх цих реперів не з метою дису, а просто тому, що це весело. Переглянути свіже відео можна нижче.

Тим часом із новою силою розгорівся вогонь ворожнечі між Мінаж і Карді Бі. Повідомляють, що обидві артистки завітали 7-го вересня на Тиждень моди в Нью-Йорку, де між ними сталася сварка. Карді потім написала гнівний пост в Інстаграмі про те, що Нікі зайшла надто далеко, коли згадала її дитину.

Відтак Мінаж підтримала суперечку у своєму радіошоу, під час якого зазначила, що Карді «увійшла в її довбану культуру», і що «кар’єра цієї жінки в розквіті, а їй аби сваритися».

Іще Нікі не поскупилася на такі гострі фрази: «Хто, чотр забирай, сприяє їй? Твоїм чорним начхати, доки хтось, трясця, не помре… Це, хай йому дідько, геть не смішно. Ти простягаєш свої руки до людей, ти помреш».