Новини

Нікі Мінаж пообіцяла продемонструвати вагітність

8 мая 2020

Чи справді Нікі Мінаж готується стати матір’ю? 37-річна реперка змусила фанів шаленіти, коли, здавалося, підтвердила вагітність під час відповідей на питання у твіттері. Спілкування вона затіяла задля просування свого переспіву композиції Doja Cat «Say So».

«Королево, чи можеш ти опублікувати знімок округлого живота?» – поцікавився один із відданих шанувальників, на що Нікі відказала: «Так, через кілька місяців. Світ іще не готовий».

Подробиць на цю тему виконавиця не надала, але в іншому дописі зазначила, що бажає червоного м’яса та салату з подвійною порцією халапеньйо.

Коли ще один фан запитав, чи часто вона ходить до вбиральні, артистка відповіла:

«Гомеричний сміх. Блювоти немає. Але нудить і постійно бігаю по-маленькому. О, Боже, як ви гадаєте, що це значить, друзі?»

Раніше цього року під час мандрівки на Тринідад Нікі Мінаж також спричиняла чутки про вагітність, коли чоловік Кеннет Перрі погладжував на відео її черевце. Одначе вона швидко припинила спекуляції:

«Я вагітна такою кількістю ідей для цього альбому. Він буде найкращим».

Якщо Нікі дійсно при надії, це буде її первісток. Тим часом у Кеннета вже є діти від попередніх стосунків. Коли пара зробила свої взаємини публічними, мати його дитини заявила: Петті кинув її на користь реперки.

Гітмейкерка «Anaconda» і Кеннет – друзі дитинства. Вона почала зустрічатися з ним 2018 року. Про шлюб, який відбувся після річного роману, повідомила в жовтні 2019-го.

Раніше виконавиця крутила з іншим колегою Міком Міллом й учасником телешоу «Кохання та гіп-гоп: Голлівуд» Сафарі Сем’юелсом.