Новини

Нікі Мінаж пригадала колишню славу у вогненному кліпі «Ganja Burn»

14 августа 2018

Ще одна пісня з останнього альбому Нікі Мінаж «Queen» екранізована. Після «Chun-Li» і «Bed» із Аріаною Ґранде тринідадська реп-виконавиця представила кліп на трек «Ganja Burn».

Режисерами музичного ролика стали Мерт Алас і Маркус Піґґот. Починається відео титрами з передісторією. Нікі зображає «щедру королеву», котра дозволяє близькому другові повалити свою імперію. «Вона радить власній армії нічого не робити й не казати. Вони зруйнували її селище», – ідеться в початкових титрах.

Коли очільниця народу стає достатньо відпочинку, вона повертається зі своєю армією і знищує ворогів. «Імперія королеви святкує, – тривають написи на екрані. – Піддані запитали її: «Чому ти дозволила нас перемогти?» А вона відповіла: «Щоб наступні й наступні покоління знали: навіть у могилі він – пан»».

Потім сцена змінюється: Нікі мандрує пустелею та натрапляє на табір іншої армії. Чоловіки кружляють навколо героїні, оточеної вогнем. Усе нагадує культовий обряд. В одному з епізодів бачимо Нікі в тому ж місці, де її зняли для обкладинки альбому.

«Ganja Burn» – це третя композиція з диска «Queen», яка отримала відеообробку. На вихідних Нікі зазначила у Твіттері, що вирішила оновити гук у пісні, оскільки, мовляв, не бажає видавати улюблену композицію в такому вигляді.

Попри стурбованість артистки, чимало її фанів написали, що частина треку звучить відмінно. Один із шанувальників навіть закликав Мінаж залишити гук, адже той – «ідеальний».