Новини

Нікі Мінаж провела години з шанувальниками після того, як скасувався її концерт

26 февраля 2019

Нікі Мінаж подбала про те, щоб шанувальники зустрілися з нею навіть після скасування виступу в Братиславі, Словаччині. Реп-артистка мала зачитати на тамтешній сцені 22-го лютого. Але на заваді стали технічні проблеми. 

Попри це самопроголошена Чорна Барбі все ж таки вийшла на сцену та привіталася з шанувальниками, що стоїчно на неї чекали.

У відео, яке отримала редакція ресурсу «TMZ, можна почути, як артистка пояснює фанам, що саме пішло не так. Нікі не обмежилася коротким виходом: знаменитість залишалася з публікою кілька годин.

«Передусім, я вас, трясця, люблю. Ми годинами намагалися налагодити шоу, але нам сказали, що в цій будівлі нам не можуть допомогти. Почуваюся жахливо, оскільки ви, друзі, довго чекали. Вони старалися зробити все, що їм було під силу», – мовила зірка.

eval(ez_write_tag([[300,250],’aceshowbiz_com-box-4′,’ezslot_4′]));

Вона також подякувала шанувальникам і пообіцяла, що повернеться.

За даними видання, організатори не змогли подбати про технічні аспекти її виступу. Із ладу вийшли трансформатори, унаслідок чого на концертному майданчику сталося кілька відключень.

Шоу в Братсилаві є частиною її «The Nicki Wrld Tour», який стартував 21-го лютого в Мюнхені, Німеччині. Попереду в Мінаж – низка виступів у Європі. Завершитися музична поїздка має 28-го березня в Женеві, Швейцарії. 9-го квітня виконавицю також мають побачити в Бангкоку, Таїланді.

Очікується, що північноамериканська частина туру розпочнеться в травні цього року. У США, як це пообіцяла в радіоефірі сама Нікі, їй має складати на сцені компанію Soulja Boy.