Новини

Нікі Мінаж розсмішила користувачів тверком на стільці в екранізації «Hot Girl Summer»

5 сентября 2019

Хоча Нікі Мінаж і має завидне тіло, є те, що їй не дуже вдається робити. Нещодавно представницю лейблу «Young Money» висміяли в соцмережах. А все через хореографію в кліпі на пісню «Hot Girl Summer», у котрому реперка знялася з колегами Megan Thee Stallion і Ty Dolla $ign.

Люди не змогли стримати сміх, побачивши сцену, де Меґан і Нікі сидять на розкладних меблях біля басейну та трясуть сідницями. Виконавиця «Big Ole Freak», схоже, удало впоралася з рухами, чого не скажеш про її досвідченішу колегу. Побачене спонукало користувачів кепкувати та писати, що Нікі не здатна виконувати тверк, хоча й має потрібні для цього форми.

«Умираю від сміху з того, як Нікі намагається влаштувати тверк на стільці. Замість хитавиці сідниць розхитався стілець»; «Погляньте, як важко рухається стілець Нікі. Сестра реально вельми старається!» – зазначило кілька осіб.

Хтось написав, що готовий на геть радикальні зхаходи – розбити свій телефон після побаченого, а інший користувач(ка) назвав(ла) справжньою загадкою те, чому Нікі з такими сідницями не вміє тверкувати. Опублікували й припущення, що повноцінний танець артистці заважають влаштувати імпланти у задній частині тіла.

Окрім невдалого тверку, Нікі, бузумовно, прикувала погляди цим відео. Вона звабливо позувала під час басейної вечірки та вихилялася в тигровій сукні, після чого з’явилася в кадрі в рожевому боді з глибокими вирізами, через які просто вивалювалися принади знаменитості.