Новини

Нікі Мінаж виписала чек на двадцять п’ять тисяч доларів збіднілому актору

7 сентября 2018

Реп-виконавицю Нікі Мінаж розчулила історія з Джефрі Овенсом, котрий грав у «Шоу Косбі», а нещодавно його застали за роботою в магазині. Покупець здивувався, коли побачив, як 57-річний актора пакує товар на касі. Очевидець висловив свій шок у соцмережі, де також виклав знімок Овенса.

Світлина від покупця на ім’я Карма Лоренс стала вірусною. Інтернет заряснів припущеннями про те, що змусило колишню зірку обрати таку професію.

Нікі була серед тих, кого обурило рішення покупця опублікувати знімок онлайн. Також вона засудила насмішки деяких користувачів і похвалила фільммейкера Тайлера Перрі за пропозицію для Овенса зніматися в новому телепроекті.

«Ця людина – легенда на наших вулицях! Головна частина нашого дитинства пов’язана з нею», – додала Мінаж.

6-го вересня Мінаж не забула про Джефрі. Знаменитість вирішила полегшити фінансове становище колишнього актора чеком на двадцять п’ять тисяч доларів.

Джефрі Овенс у вівторок завітав на шоу «Доброго ранку, Америко», де поділився думками щодо онлайн-публікації. За словами актора, він спочатку почувався спустошення та сором через негатив у пресі, хоча після того, як відгукнулися його однолітки, відчув гордість.

«Це вийшло з нізвідки, – мовив герой програми. – Я дійсно бажаю подякувати всім за неймовірну підтримку, яку вони мені виказали. Це вражає».