Новини

Нікі Мінаж зачитала з Лілом Вейном про «багатий інтим»

12 июня 2018

Задля просування свіжого альбому Нікі Мінаж щодуху тисне на газ. Поки шанувальники застигли в очікуванні платівки «Queen», тринідадська виконавиця виклала сумісну з Лілом Вейном композицію «Rich Sex». Прем’єра пісні на радіо відбулася вчора, 11-го червня.

У бурхливому читанні 35-річна реп-артистка каже панянкам, щоб ті не водилися з бідними парубками, і що гроші подобаються їй більше, аніж чоловічий статевий орган.

Цього тижня Нікі планує видати ще один сингл – «Bed», записаний із Аріаною Ґранде. Артистка нещодавно дражнила новою співпрацею в Інстаграмі, де виклала грайливу світлину з колегою у мильному шумовинні.

Нікі також долучилася до створення нової пісні Аріани «The Light Is Coming» із альбому останньої «Sweetener». Композицію представлять 20-го червня. Аріана вперше виконала трек наживо під час фестивалю «Wango Tango» 2-го червня.

Черговий студійник Мінаж «Queen» планують видати 10-го серпня. Раніше датою релізу мало бути 15-те червня. До платівки включені сингли «Chun-Li» і «Barbie Tingz», які Нікі представила у квітні.

Іще реп-виконавиця повідомила про початок сумісного туру з Future, що хзватиметься «»NickiHndrxx Tour». Гастролі почнуться наприкінці вересня.