Новини

Нікі Мінаж запросила Емінема до студії звукозапису

29 мая 2018

Нікі Мінаж запросила Емінема приєднатися до неї під час студійної сесії. Її вона охрестила «першим побаченням».

Іще минулого тижня давні друзі породили чутки про романтику. Після того, як виконавиця звернулася до колеги в куплеті пісні. Ідеться про новий сингл YG «Big Bank», до запису котрого також долучилися Біґ Шон і 2 Chainz. Трек оприлюднили 25-го травня.

Прослухане залишило в здогадках деяких шанувальників. На поставлене запитання «Чи ти зустрічаєшся з Емінемом?» Нікі відповіла «Так». Це листування, схоже, впала в око реперові, оскільки той відповів: «Дівчино, ти знаєш, що це – правда».

Згодом пишногруда виконавиця підлила оливи в полум’я: «Малюче, я думала, що, ми залишимо це [їхні стосунки] у таємниці до весілля. Поговоримо, коли я повернуся додому».

Цим полілог між імовірною парою та шанувальниками не завершився. 27-го травня під час виступу в Бостоні, Массачусетсі, Емінем звернувся до глядачів:

«Просто зараз хочу переказати своїй крихітці Нікі Мінаж: Серденько, я сьогодні буду вдома, тож обговоримо, як ми про це будемо розповідати публіці».

Під час подальшого листування Мінаж використала момент, щоб запропонувати колезі попрацювати над матеріалом для її майбутнього диска, видання котрого артистка нещодавно посунула на два місяці – до серпня.

«Ем, ти нам потрібен в альбомі королеви, – написала Нікі та пожартувала: Це буде наше перше побачення: я дивитимуся на твої неймовірні очі, поки ти записуватимеш свої куплети».

Уродженець Детройта, який раніше об’єднував зусилля з Мінаж (записав із нею 2010 року пісню «Roman’s Revenge») на цей запит іще не відповів.