Новини

Нікі Мінаж затримує видання нового альбому через авторські права

3 августа 2018

Шанувальники Нікі Мінаж не зможуть насолодитися її новим диском 10-го серпня. Реп-виконавиця повідомила, що має прийняти важке рішення. Вона, мовляв, не хоче ризикувати з юридичними питаннями, які можуть виникнути після релізу студійника.

«Що ж, в альбомі «Queen» є запис однієї з найвидатніших артисток усіх часів, – пояснила Нікі Мінаж. – Навіть не підозрювала, що засемплювала легендарну Трейсі Чепмен. Мені дотриматися дати видання й утратити диск? Чи зберегти альбом, але позволікати з датою його видання? Чи ми посунемо реліз «Queen» на тиждень? Е-е-е, мені потрібна ваша допомога».

Артистка опублікувала в Твіттері опитування з обома варіантами, після якого вирішила відкласти презентацію студіника до 17-го серпня. Це значить, що її студійне зусилля породить конкуренцію альбому приятельки та колеги Нікі – Аріани Ґранде. Остання видасть свій «Sweetener» того ж дня.

Реліз «Queen» затримується не вперше. Четвертий студійник Мінаж спочатку мав вийти 15-го червня. Тож послідовникам і шанувальникам немає чого тішитися.

Деякі з них написали: «Нікі, та видавай його уже, ти можеш собі дозволити заплатити Чепмену два мільйони, і справу буде вирішено»; «Я голодував роками в очікуванні цього альбому, а ти ДВІЧІ переносила його реліз. Пані Мінаж, ви маєте виправитись…»; «Ми, барбзи [фани Мінаж] будемо спалювати міста, якщо не отримаємо цей клятий альбом».