Новини

Нікіта Добринін став новим Холостяком

30 августа 2018

Телеканал СТБ розпочав зйомки дев’ятого сезону романтичного реаліті «Холостяк», у якому головним героєм став популярний ведучий телеканалу М1 і радіостанції «Русское радио Україна», головний редактор чоловічого журналу «XXL» (Україна) Нікіта Добринін.

Новому Холостяку – 30 років. Майже весь його час займають робота, спорт та подорожі, але Нікіта вважає, що кар’єра – далеко не все для чоловіка, адже вона не зробить його повністю щасливим.

«Моє життя досить динамічне й насичене, а дім для мене є фортецею, до якої хочеться повертатися, де мені та моїй дівчині має бути спокійно і затишно разом. Я той чоловік, який завжди буде любити свою дружину трохи більше, ніж наших дітей. На своєму прикладі я готовий показати, що за любов і стосунки варто боротися, і я щиро сподіваюся, що зможу зустріти свою половинку на цьому проекті», – поділився Нікіта Добринін в інтерв’ю сайту СТБ.

Директор ТО Анна Калина зазначає, що Нікіта Добринін – перший Холостяк, який сподобався телеглядачам ще до того, як офіційно став Холостяком в романтичному реаліті СТБ.

«Цього року ми вперше дали можливість запропонувати ім’я нового Холостяка тим, для кого створюємо цей проект – нашим глядачам. Протягом червня вони озвучували своїх фаворитів і голосували на офіційних сторінках каналу (сайт СТБ, соцмережі та додаток «Телепортал»). Нам приємно, що вибір глядачів (а ім’я Нікіти звучало в коментарях найчастіше) абсолютно збігається з нашим. Отже, ми дивимося із глядачами в одному напрямку, що мене і команду, звичайно ж, дуже тішить», – розповіла Анна.

Іще вода додала: «Стильний, ввічливий, освічений, уважний – це точно про нашого Холостяка. У ньому відчувається гідне виховання і чоловіча зрілість. Ідеальне спортивне тіло не залишить байдужою жодну дівчину. До речі, нашим учасницям в цьому сезоні буде особливо нелегко завоювати Холостяка, адже за плечима у Нікіти вже є досвід офіційного шлюбу і точне розуміння того, що саме він шукає у довготривалих стосунках».

Про Холостяка:

Нікіта Добринін народився 30 грудня 1987 року, виріс у Чернівцях.

2009 року закінчив факультет журналістики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. З 2005 року, ще будучи студентом, Нікіта почав працювати ведучим на місцевих радіостанціях і телеканалі «Чернівці».

2008 року майбутній Холостяк переїхав до Києва і став ведучим радіостанції «Русское радио Україна», після чого почалася його успішна кар’єра телеведучого на всеукраїнських каналах.

Сьогодні Нікіта Добринін – ведучий телеканалу М1 («Золотий грамофон», премія «M1 Music Awards») і радіостанції «Русское радио Україна», а також головний редактор чоловічого журналу «XXL» (Україна).

Займається спортом: тайський бокс, серфінг, кросфіт, стрільба.

Музичні уподобання: Travis Scott, Childish Gambino, Nicki Minaj, The Weeknd, Benjamin Clementine, Океан Ельзи, Kazka.

Зріст Холостяка – 182 см.