Новини

NIKITA LOMAKIN готує виступ з музикантами Тіни Кароль на “M1 Music Awards. 4 Seasons”

27 ноября 2018

NIKITA LOMAKIN готується вийти на сцену столичного Палацу Спорту із власним ексклюзивним концертним номером на церемонії нагородження премії “M1 Music Awards. 4 Seasons”! Live-версія хіта виконавця “Хамелеон” буде повністю зосереджена на музикантах і самому NIKITA LOMAKIN.

— Я налаштований підкорити глядачів по-справжньому якісним живим звуком, красивим світлом, дивовижною 3D-графікою. Атмосферою, у яку можна зануритися з головою, не відволікаючись ні на що інше! — коментує співак. — Для мене буде найважливішим досягти максимального контакту з аудиторією.

Разом з NIKITA LOMAKIN на сцену вийде команда музикантів Тіни Кароль, музичного продюсера премії “M1 Music Awards. 4 Seasons”!

— Виступ на “M1 Music Awards. 4 Seasons” — це мій особистий звітний концерт про те, що я зробив за цілий рік, про результат творчого зростання, про те, чого я досяг і до чого ще буду прагнути, — додає NIKITA LOMAKIN. — Для мене це надзвичайно цінно, і я вдячний за таке відчуття “M1 Music Awards”!

Також співак обіцяє: вже на початку грудня вийде ремікс на трек “Хамелеон”. Четверта церемонія нагородження премії “M1 Music Awards” “M1 Music Awards. 4 Seasons” відбудеться вже 1 грудня у столичному Палаці спорту.

У грандіозному гала-концерті, окрім NIKITA LOMAKIN, свої ексклюзивні концертні номери представлять Тіна Кароль, “Время и Стекло”, MONATIK, NK | Настя Каменських, Alyosha, ALEKSEEV, THE HARDKISS, Michelle Andrade, Ірина Білик, “Mozgi”, NIKITA LOMAKIN, KADNAY, MARUV, Оля Цибульська, KAZKA, Олександр Пономарьов та “Антитіла”.