Новини

NIKITA LOMAKIN презентує кліп на пісню про дволиких дівчат «Хамелеон»

30 августа 2018

«Спочатку, коли ми обговорювали кліп, хотілося передати ідею пісні, – зазначив режисер Тарас Голубков. – Так і стали з’являтися образи, атмосфера, сюжет. Усе починається з чорного лімузина, богемного суспільства, яке тільки на перший погляд таке блискуче. І ми занурюємося в нічне життя, де не завжди знає, хто перед нами. Усе наповнює зелене світло, котре спотворює реальність і показує справжні обличчя персонажів».

Кліпмейкер додав: «У відео ми використовували вау-прийоми, які, я думаю, сподобаються глядачеві. І, безумовно, у цьому ролику NIKITA LOMAKIN – геть інший. Хотілося розкрити його у новому сміливому образі».

Свіжа композиція, за словами виконавця, зосереджена на темі залежності від «штампів» і думок суспільства.

«У мене просто з’явилася асоціація, чітке порівняння з хамелеоном, який змінює колір під оточення. Так само роблять і люди, які по-різному поводяться залежно від того, поруч із ким вони. Біля мене немає людей-хамелеонів, я їх не терплю! І якщо в «Иконе» чітко простежуються мої особисті переживання, то в «Хамелеоне» я підкреслено відчужений», – поділився NIKITA LOMAKIN.

Прем’єра кліпу «Хамелеон» відбудеться сьогодні, 30-го серпня, в «ДК ПРЕМ’ЄР» на телеканалі М1. Відео вже є на офіційному каналі NIKITA LOMAKIN в Ютюбі.

NIKITA LOMAKIN

Facebook: https://www.facebook.com/nikitalomakinofficial

Instagram: https://www.instagram.com/nikitalomakinofficial

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCymDGImjGEQB1WUePOiQEQA