Новини

NIKITA LOMAKIN відкриє київський концерт всесвітньовідомого співака

25 октября 2018

NIKITA LOMAKIN стане спеціальним гостем на великому сольному концерті DAN BALAN «Ventigo» 1-го листопада.

«Ми з NIKITA LOMAKIN уже співпрацювали під час мого всеукраїнського туру, – зазначив DAN BALAN. – Тоді він показав себе дуже впевнено на сцені та вразив високим рівнем своєї творчості! Я впевнений, що в цього молодого артиста – велике майбутнє й він цілком заслужено може стати проривом цього року».

Зі свого боку молодий артист розповів, що глибоко шанує старшого колегу.

«Я ставлюся до DAN BALAN із величезною повагою, тому що він створив безумовні хіти, відомі на весь світ! – поділився NIKITA LOMAKIN. – І головне те, що він не прив’язаний до певної локації, він справжній артист-космополіт. Цього треба прагнути. Цей співак кожним своїм рухом здатен прикувати до себе увагу публіки. Я знаю, що для DAN BALAN цей сольний концерт у Палаці спорту надзвичайно важливий. Мені приємно стати його частиною. Зроблю все, щоб цей виступ був грандіозною подією».

Наступний місяць буде знаковим для молодого співака: у листопаді NIKITA LOMAKIN порадує своїх шанувальників виходом міні-альбому. Артист пообіцяв ділитися подробицями про диск на своїх сторінках в соцмережах.

«А не менш хвилюючим для мене є те, що через місяць після виступу разом із DAN BALAN, 1-го грудня, я знову вийду на сцену Палацу спорту. Тільки вже з власним номером на церемонії нагородження музичною премією «M1 Music Awards. 4 Seasons», – додав NIKITA LOMAKIN. — Це було моєю мрією та метою, до якої я наполегливо йшов. Обіцяю: моя поява на «M1 Music Awards» буде вельми яскравою».