Новини

NIKITA LOMAKIN вирушає у всеукраїнський тур з хітмейкером DAN BALAN!

10 апреля 2018

Поява артиста NIKITA LOMAKIN в українському шоу-бізнесі — це історія про те, як мрію можна перетворити на ціль та досягти її! За короткий час він, без будь-чиєї допомоги, зняв кліп в екстремальних умовах, зміг підкорити керівництво головного музичного телеканалу країни M1, а також заспівав дуетом із зіркою української естради Тіною Кароль.

Наступним етапом стрімкого розвитку музичної кар’єри артиста стане тур містами України в ролі спеціального гостя. NIKITA LOMAKIN відправляється в тур мегапопулярного артиста DAN BALAN і презентує там свою концертну програму.

NIKITA LOMAKIN: «Ми познайомилися з DAN BALAN на премії M1 Music Awards 2017. Його виступ, енергетика, номер мене вразили. Тому я наважився відправити кілька своїх треків менеджменту DAN BALAN з пропозицією зробити щось спільне. І отримав пропозицію приєднатися до туру артиста містами України! Мені цікаво, яку реакцію викличуть нові треки — багато з них поки ніхто не чув».

П’ять міст України першими почують пісні, які увійдуть до дебютного альбому виконавця: Кривий Ріг, Запоріжжя, Дніпро, Полтава, Харків.

DAN BALAN: «Великий всеукраїнський тур триває, і я дуже радий, що до нього приєднався такий молодий і перспективний артист! Я впевнений, що у хлопця велике музичне майбутнє!»