Новини

NK | Настя Каменських презентувала новий суперхіт і епатажний кліп “Elefante”

25 октября 2019

NK | Настя Каменських — українська суперзірка, яка підкорила і латиноамериканський світ, — презентувала новий хіт “Elefante” і кліп на нього. Ця пісня — ф’южн українських мотивів з веселими латиноамериканськими ритмами. Відео на сингл вражає своєю мальовничістю і оригінальністю — адже глядач поринає у світ магічних створінь і неймовірних метаморфоз.

Ексклюзивна прем’єра кліпу і пісні “Elefante” вже відбулася на найпопулярнішій у світі ранковій передачі Despierta America на іспанському телеканалі Univision. Після того, як NK полюбилася латиноамериканським глядачам, її запросили презентувати свій майбутній трек і кліп.

Режисером кліпу став Леонід Колосовський, чиї відеороботи набирають сотні мільйонів переглядів.

 

— Своєю музикою я хочу надихнути кожного бути відкритим до світу і прагнути пізнати всі його грані та культури. У цьому відео ми намагалися передати основні людські цінності та любов до індивідуальності. Кожен з нас унікальний, і я закликаю всіх любити себе такими, якими ви є! Зрештою, наша неповторність — це сила, яка може змінити світ на краще! — прокоментувала прем’єру Каменських.

“Elefante” обіцяє стати світовим хітом, адже NK вже знає, як підкорювати авторитетні міжнародні чарти. Саме вона зі своїм треком “Peligroso” стала першою українською співачкою, яка очолила топ-чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV. Вона також представила “Peligroso” на найбільших латиноамериканських каналах і радіостанціях. Своїми досягненнями артистка доводить, що її музика інтернаціональна.