Новини

Ноель Ґаллагер охрестив Емінема «нудним» за реп про наркотики та реабілітацію

13 августа 2019

Схоже, хтось геть не побоюється, що Маршалл Метерз може згадати його у своїй наступній пісні. А як ми знаємо, репер на сарказм не скупиться. І цей хтось – теж схильний до сарказму музикант Ноель Ґаллагер. Зірка гурту Oasis заявив, що писати про наркотики та реабілітацію, як це робить Емінем, «нудно».

Рокер поділився думками щодо Сліма Шейді в недавньому інтерв’ю. Коли в нього уточнили, чи досі він уважає Емінема «ідіотом», Ноель відповів представникові ірландської газети «Sunday Independent»:

«Е, він один з тих хлопців, які потрапляють на реабілітацію, а потім співають про це протягом наступних двадцяти років».

Ґалагер продовжив:

«Ти вжив трохи довбаного коксу. Випив. Чи не всі ми цим грішили? Я ніколи не відчував необхідності бути однією з цих довбаних людей. Це нудно».

А ще виконавець додав:

«Але писати пісні про наркотики так само нудно, як писати пісні про те, як позбутися наркотиків».

В інтерв’ю 2005 року для «The Guardian» Ноель розповів про те, наскільки він ненавидить репмузику, особливо Емінема та 50 Cent’а – одних із найпопулярніших зірок жанру того часу.

«Я до біса зневажаю гіп-гоп. Ненавиджу це. Емінем – довбаний ідіот, а 50 Cent’а уважаю найнеприємнішим персонажем, якого мені тільки стрічався в житі».

В іншому інтерв’ю для «Sunday Independent» Ґаллагер поділився, що писав «до чорта дивовижні» пісні, включаючи «Supersonic», коли висів на кокаїні.

Але музикант визнав: частина із тих його матеріалів була низькоякісною. 

«Тоді я написав лай*о на кшталт більшості зі «Standing On The Shoulders Of Giants» [альбом 2000 року], де мені було нічого сказати. І я буквально намагався вичавити рими, бо в нас був заброньований тур, і нам довелося їхати на гастролі. Але така вже особливість нашої діяльності».

Тим часом Ґаллагер також зазначив, що планує переїхати з сім’єю з Лондона, оскільки побоюється за безпеку своїх дітей в умовах столичної епідемії ножових злочинів.