Новини

Ноель Ґаллагер про музику Гаррі Стайлса: «Мій кіт міг би написати таке десь за десять хвилин»

21 сентября 2017

Виконавець не стримував себе під час нещодавнього радіоінтерв’ю. 50-річний рокер, видко, не палкий шанувальник Гаррі Стайлса, і він прояснив це, коли поділився думками з приводу першого соло-синглу члена One Direction «Sign of the Times». Артист навіть звинуватив Гаррі в тому, що той своєї музики сам не пише.

«Тільки не кажіть мені, що Гаррі Стайлс отак-от сів у своїй кімнаті й давай писати пісні. За першої нагоди він буде оточений групою 17-річних дівчат, розумієте про що я? Навряд за таких обставин від візьме до рук акустичну гітару й намагатиметься написати інтермедію для якоїсь пісні. Розумієте про що я?», – поділився Ноель.

Також Ґалагер стверджував, що його хатній улюбленець міг би написати «Sign of the Times» за десять хвилин. «Люди мого віку вже дозволили собі піти, вони огрядні, лисуваті ідіоти з вицвілими тату. Вони сидять у своїх гаражах і пишуть лайно на кшталт «Sign of the Times» для Гаррі Стайлса. Яке, чесно кажучи, мій кіт міг би написати десь за десять хвилин!».

Попри негативний відгук, Ноель сказав, що проблем із піснею в нього немає. Також він переказав діалог із другою половиною: «Я не заперечую, що ця пісня має право на існування. Моя дружина каже: «Ти чув нову пісню Гаррі Стайлса? Він ніби Принс». А я такий: «Навіть не послухавши це, я можу тебе запевнити, що він не як Принс!»».

Ноель не вперше підриває репутацію Гаррі та його репертуару. У 2013 році виконавець звинуватив One Direction у «банальній поп-музиці», сказавши: «Довбані ідіоти. Благословляю їх. Благословляю їх й одночасно посилаю під три чорти». А вже 2015 Ноель сказав, що Гаррі «не заслуговує на те, щоб про нього багато говорили».