Новини

Нова обраниця? Ашер засвітився з таємничою жінкою

10 октября 2019

Схоже, Ашер припинив самітництво. Виконавець «Yeah!» дав поштовх чуткам, що в нього з’явилася чергова пасія, після того, як фотографиня Дженніфер Джонсон опублікувала в інстаграмі ніжний знімок артиста з невідомою жінкою, зроблений за лаштунками недавнього концерту. На зображенні Ашер широко усміхається, коли таємнича леді цілує його в щоку.

Поки нову обраницю не ідентифікували, у мережі порівнюють її з іншими відомими пані. За словами дописувачів, незнайомка нагадує Еллу Май, Кейлані, Алішу Кіс, Неллі Фуртадо й інших знаменитостей. 

Ашер три роки був одружений з Ґрейс Міґель. Пара повідомила про розлучення в березні минулого року. У їхній заяві йшлося:

«Після тривалих роздумів і з’ясовувань ми разом вирішили розлучитися. Ми залишаємося глибоко пов’язаними, люблячими друзями, які продовжуватимуть підтримувати одне одного в наступні фази життя. Величезна кількість любові та поваги, які ми відчуваємо одне до одного, тільки зростатиме, коли ми рухатимемося вперед».

Співак подав документи про офіційне припинення шлюбу 28-го грудня, через дев’ять місяців після оголошення про їхній розрив.

У той час, як колишні не розкрили справжню причину розлучення, повідомляли, що каменем спотикання стали різні погляди на те, щоб заводити нащадків.

«Ґрейс дуже хотіла мати дітей, а Ашер не був відкритим до цієї ідеї», – сказало раніше джерело.

До слова, в Ашера є двоє дітей від шлюбу з Тамекою Фостер.