Новини

Нова зіркова пара? На тлі романтичних чуток Селену Ґомез заскочили в будинку Найла Горана

10 октября 2019

З’явилися свіжі докази того, що Селена Ґомез і Найл Горан, імовірно, зустрічаються. 5-го жовтня 27-річну акторку та співачку помітили під час візиту до дому ірландського виконавця в Лос-Анджелесі.

На знімках, отриманих «Daily Mail», зірка фільму «Монте Карло» несла до помешкання торбину з продуктами. Неясно, скільки часу вона там провела, і чи приєднувалися до них друзі під час зустрічі.

Візит Селени до будинку Ліама відбувся через два дні після того, як вони були зображені разом під час виїзду з компанією приятелів. У четвер, 3-го жовтня, група обідала в Лос-Анджелесі. На світлині, яку виклала їхня подруга Кортні Лопес в інстаграмі, Найл стояв поруч із Селеною, обнявши її плече рукою. Це – перший знімок, який підживив романтичні чутки між знаменитостями.

Пізніше Селена підлила оливи в багаття міркувань, коли вона в інстаграм історіях допомогла просувати нову пісню Ліама «Nice to Meet Ya».

«Це вийшло п’ять хвилин тому. І я цілковито впевнена, що вам потрібно це завантажити», – написала виконавиця.

Проте джерело розповіло «E! News», що між ними нічого не відбувається:

«Селена та Найл не зустрічаються, вони спілкуються як друзі. Вони завжди були добрими друзями й підтримували зв’язок протягом багатьох років. Вони обоє завжди дуже підтримують музику одне одного й до цього говорили про співпрацю».

Тим часом Ліам продовжував взаємодію в соціальних мережах із колишньою Дісней-улюбленицею 9-го жовтня. Він поділився в інстаграм історіях світлину, для котрої позував перед великим плакатом Селени.

«Привіт, Сел», – прокоментував він викладене.