Новини

Нове кохання? Джастін Бібер відвідав концерт Крейґа Девіда з таємничою супутницею

21 марта 2018

Джастін Бібер знає, як розважитися без Селени Ґомез. Поки його колишня дівчина перебуває в Австралії, виконавець пісні «Despacito» насолоджувався концертом Крейґа Девіса в таємничою жінкою. Канадського серцеїда побачили у VIP-секторі під час концерту в Західному Голівуді 20-го березня.

За свідченням очевидця, Бібз ночував із невідомою блондинкою. Інсайдер також повідомив «Entertainment Tonight», що виконавець «Sorry» під час однієї з пісень охопив рукою талію жінки. Їм, здавалося, було дуже весело, оскільки під час шоу супутниця постійно витанцьовувала перед Бібером.

Перед виконанням пісні «16», яка є поєднанням його дебютної композиції за 2000 рік «Fill Me In» і синглу Джастіна «Where Are U Now», Девід позвав колегу. Пізніше Джастін вийшов на сцену до виконавця «Waking Away».

Артисти обійнялися, а потім Джастін благословив Девіза та розповів публіці, що «зичить йому силу-силенну любові».

«Це дивовижний хлопець, і він неймовірний артист, я просто радий бути тут, мені було так весело!», – зазначив Бібер.

Поява канадця на концерті з таємничою жінкою відбулася після того, як Селену помітили в обіймах іншого чоловіка під час відпочинку в Австралії. Артистка насолоджувалася сонячною погодою на яхті 19-го березня. Їй склали компанію кілька супутників. Пізніше одного з них ідентифікували як Джонні Райза. Саме він обіймався з Ґомез.