Новини

Новий альбом допоміг Маркові Ронсону впоратися з розлученням

18 апреля 2019

2018-й виявився нелегким для автора «Uptown Funk», адже слідував за розлученням 2017-го з Жозефін. Пара прожила як чоловік і дружина п’ять років. Після сімейної драми Марк цілковито поринув у роботу над своїм альбомом «Late Night Feelings».

Для журналу «Mr Porter» діджей розповів, що створення нових треків допомогло йому впоратися з розколом, оскільки він спрямовував емоції в мистецтво і зрештою створив музику, якою пишається.

«Він допоміг мені впоратися з цим [розлученням]. Я можу оглянутися назад і сказати, що ці пісні – кращі, аніж зазвичай, бо мені довелося через дещо пройти. Ох, ну звісно! Усі ваші улюблені записи зроблені з сердечного болю», – зазначив 43-річний артист.

Він також додав, що переживання підживлювали творчий процес під час співпраці з Леді Ґаґою, Емі Вайнгаус і гуртом Queens Of The Stone Age. Коли Ронсон разом із ними писав альбоми, то в атмосфері, мовляв, теж витали вісцеральні емоції.

Марк пояснив свою філософію щодо цього: «Якщо ви почуваєтеся, як шматок лайна, ви можете витягнути з цього щось добре».

Але якщо говорити про майбутню музику, то музичний продюсер, якого нещодавно нагородили Оскаром за роботу над фільмом «Народження зірки», зазначив, що не знає, на скільки ще альбомів його вистачить.

«Думаю, що я, мабуть, буду актуальним у поп-світі ще зо п’ять років, а потім, можливо, стану професором у Нью-Йоркському університеті музики чи щось таке», – мовив Ронсон.

Видання платівки ««Late Night Feelings» заплановане на червень.