Новини

Новий рік — новий образ: як змінилася Наталія Гордієнко до свого дня народження

4 января 2019

Співачка Наталія Гордієнко саме сьогодні приймає найщиріші та найтепліші привітання: виконавиця святкує свій день народження! Першими Наталію привітала її родина: чоловік Павло Черепін та малеча — донька Єлізавета та синочок Валентин. На особистій сторінці в Instagram Павло також присвятив коханій неймовірно романтичні та проникливі слова, “отримати” які в якості подарунка, безумовно, воліла би кожна жінка:

“Моє Кохання, Щастя та Натхнення! З твоїм новим роком! Ми з тобою так природньо народжуємо і виховуємо наших фантастичних дітей, круті проекти і, головне, наше кохання, що комусь це може здаватися чимось легким і невимушеним. Насправді ж це тяжка праця, в якій саме ти — мій керуючий партнер, штурман, UFO, маяк, гугл і вікіпедія 

Безмежно вдячний тобі за те, що і в цьому житті ми разом. За те, з яким терпінням і мудрістю ти пояснюєш мені, не завжди старанному учню, іноді очевидні речі. За те, скільки великих ролей Жінки ти вмієш поєднувати в своїх маленьких сорока_з_чімось кілограмах. За те, як ти змінюєшся і за те, як мені ці зміни подобаються. Твій наступний рік обіцяє бути напрочуд цікавим для нас обох, принаймні, ми його (і себе) останнім часом активно до цього готували. Тож, насолоджуйся, Кохана, кожною миттю, і сяй так яскраво, як вмієш тільки ти, моя маленька #ГОРДЮСЯ!”, — написав Черепін.

ПОСИЛАННЯ НА ПУБЛІКАЦІЮ:

https://www.instagram.com/p/BsNFAF5noMR/

Свій особистий Новий Рік Наталія розпочала зі змін в іміджі: за кілька днів до дня народження виконавиця приголомшила своїх підписників світлиною із новою “бунтарською” зачіскою у стилі справжньої рок-н-рольної діви!

“Дозволила собі трохи похуліганити.  Дозволяйте і ви собі бути різними і іноді бешкетувати!” — зазначила Гордієнко.

Деталями ж творчих планів на найближче майбутнє співачка обіцяє поділитися упродовж січня.

Наталія Гордієнко

Facebook: https://www.facebook.com/gordienkofficial

Instagram: https://www.instagram.com/gordienkomusic

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCpD3bkAGc4F-TL0nDsEoLSw