Новини

Новий сингл допоміг Ріті Орі пережити розлучення

23 марта 2020

Ріта, котра нещодавно розбіглася Рафферті Ловом, і до якого зустрічалася з Кельвіном Гаррісом і Рікі Гілом, розповіла для «BBC Radio 2»:

«Це навалилося на мене після розлучення, і я подумала: «Боженьку, я тут сама по собі. Це відстій, це жахливо». Відтак з’явилася ця пісня, і тоді мені спало на думку: «Ого, це справді має сенс», – тому що мені стало краще».

До слова, «How To Be Lonely» створив шотландський автор пісень і виконавець Льюїс Капалді.

Рафферті, із котрим розбіглася Ріта, – син актора Джуда Лова і Сейді Фрост.

Раніше джерело розповіло:

«Ріта дійсно зблизилася з Раффом на знімальному майданчику, їх неабияк тягнуло одне до одного. Це сталося, коли вони обоє працювали в Лондоні. Іще вони приймали це так, як воно було, і не поспішали вішати на щось ярлики або рухатися занадто швидко.

Але Ріта вже стільки часу була поза країною, і вони спілкуються не так часто, як раніше. Не кажучи вже про те, що роблять пари, коли вони разом. Усе заморожено, доки вони не повернуться в одну країну. Вони можуть знову ходити на побачення, але наразі більше схожі на друзів».

Перед розколом Ріта перебувала в Лос-Анджелесі. Там артистка одужувала після видалення мигдалин. Тим часом Рафферті повернулася до Лондона.