Новини

Ню-знімки Мадонни пустять із молотка

20 ноября 2017

У рік свого повнолітня виконавиця Material Girl провела фотосесію з Сейсілом Ай. Тейлором. Це сталося під час їхньої першої зустрічі, коли вона мешкала в місті Енн-Арбор, штаті Мічиган, повідомляє «TMZ».

На одній зі світлин, які виклав ресурс, Медж зображена з коротким чорним волоссям геть оголеною. Видно, що співачка позувала в залі на тлі балетного станка. На іншій вона убрана в зав’язаний на животі джемпер і бандану, а нижню частину молодої зірки нічого не прикриває.

Пишуть, що знімки продаватимуть в аукціонному домі «Gotta Have Rock and Roll». Там само виставлявся лист Мадонні від Тупака Шакура, який реп-артист написав під час ув’язнення 1995 року, а ще – записку, яку Медж нібито написала Джону Консу на початку дев’яностих, у котрій перемила кісточки Шерон Стоун і Вітні Г’юстон.

«TMZ» повідомляє, що оригінальні негативи та права на знімки також будуть виставлені на торги. За 108 знімків очікують отримати щонайменше вісім-дванадцять тисяч доларів. Угода, підписана Мадонною та Тейлором 19 травня 1977 року, також має піти з молотка.

Сама 59-річна виконавиця раніше боролася з продажем усього, що пов’язано з нею. Раніше цього року їй удалося отримати тимчасове розпорядження, що блокує продаж таких документів, як листи Тупака. Артистка стверджувала, що в неї їх забрали незаконно.

Проте її колишня подруга Дарлін Лутц – художня консультантка, яка об’єднала зусилля з продавцями, зазначила, що серпневий судовий позов – це просто акт помсти з боку виконавиці.