Новини

Обручка на мільйон: чоловік Нікі Мінаж, як повідомляютья, виклав за прикрасу семизначну суму

31 октября 2019

Гітмейкерка пісні «Anaconda» вийшла заміж за Кеннетта «Zoo» Петті цього місця. Спочатку вони побралися без каблучок, а тепер нарешті начепили ювелірні вироби на пальці одне одному. Одна з прикрас прикраса включає діамант за мільйон сто тисяч американських доларів.

Опублікувавши професійний знімок у костюмах на Геловін, Нікі написала в інстаграмі: «»Наречена Чакі» від @polkurucz, зачіска — @kellonderyck, мейкап — @joycebonelli, стиль – @benjicarlisle, наші каблучки від @rafaelloandco».

І хоча каблучки насправді не були на світлині, ювеліри виклали власний кліп із приголомшливими аксесуарами, у якому підтвердили, що мають стосунок до 36-річної Нікі та її чоловіка.

«Вітаємо короля та королеву, бажаємо вам силу-силенну любові та щастя. Дякуємо, що довірилися нам щодо розробки та виготовлення цих вельми особливих витворів для вас обох», – написано в коментарі до ролика.

Ювелір також повідомив «TMZ», що Кеннет заплатив за обручку самостійно, і зазначив, що виріб, у котрий умощено діамант на сімнадцять каратів, коштує мільйон сто тисяч.

Нікі підтвердила, що вийшла заміж за 41-річного Кеннета в інстаграмі раніше цього місяця. Тоді знаменитість опублікувала коротке відео із бейсболками та написами «Містер» і «Місіс».

Нікі задоволена, що вийшла заміж тихо. За словами джерела, вона бажала мати стримане весілля, і за останній рік стала значно приватнішою.