Новини

Одногрупниці з Little Mix допомогли Джейд Терлволл одужати від анорексії

14 января 2020

Учасниці дівочого колективу Little Mix допомогли Джейд Терлволл позбутися харчового розладу. Гітмейкерка «Black Magic» страждала від анорексії протягом більшої частини свого підліткового періоду, із 13-ти до 18-ти років, і змогла видужати лише завдяки підтримці Джессі Нельсон, Лі-Енн Піннок і Перрі Едвардс.

27-річна Джейд пригадала, що комплекс у неї виник під час першого знімання з групою, яка була сформована на британському конкурсі талантів 2011 року, для журналу. А саме, коли виконавиця зрозуміла, що на остаточних версіях світлин відредагували її ніс.

Співачка розповіла для газети «The Guardian»:

«Раптом я подумала: «То ось який вигляд я повинна мати?» Потому роками я бажала підправити ніс, а потім – груди».

Одначе нині виконавиця «Wings» упевненіша у своїй зовнішності. А ще співачка додала: у неї з відомими приятельками – цілковита підтримка: 

«Люди думають, що учасниці дівочих гуртів конкурують, але мій порятунок був якраз у колективі, де ми підтримували одна одну, підвищували самооцінку».

Артистки не вперше допомагають одна одній. Джейд, Лі-Енн і Перрі нещодавно прийшли на поміч Джесі, коли та зіштовхнулася з онлайн-тролінгом. Про це йдеться в документальній програмі «BBC» під назвою «Jesy Nelson: Odd One Out», котра вийшла в ефір у вересні 2019-го.