Новини

Offset поділився відеозаписом того, як народжувала Карді Бі

11 февраля 2019

Коли доходить до просування платівки, деякі виконавці не гребують найпотаємнішим. Так обранець Карді Бі Offset, про возз’єднання котрого з виконавицею дізналися глядачі цьогорічної «Греммі», поділився інтимними кадрами дружини. У тому відеозаписі зафіксовано появу на світ їхньої доньки Калче.

За даними лейблу «Quality Control Music», від імені котрого й виклали ролик пологів, альбом прибуде 22-го лютого разом із документальним фільмом. Відео також включає кадри роботи репера в студії, фейстаймінґ із його сином від колишньої, а також виступ із Quavo.

Карді й Offset потай побралися у вересні 2017-го. 10-го липня 2018-го народилася їхня донька Калче Кіарі Сефас. Торішнього грудня виконавиця хіта «Money» анонсувала розлучення з чоловіком. Це сталося після повідомлень, що він її зраджує.

Кілька тижнів точилися спекуляції щодо їхнього возз’єднання, й ось Карді повідомила журналістів наприкінці січня про стан своїх стосунків з учасником Migos. «Працюємо над цим, любі», – зазначила зірка. Потім пара підтвердила примирення вищезгаданою появою в неділю на червоній доріжці «Греммі». Під час події вони відкрито цілувалися й обіймалися на камери.

До слова, на 61-й церемонії Американської академії звукозапису Карді Бі чекала на перемогу в п’яти номінаціях. В одній із них – «Найкращий реп-альбом» – вона стала лідеркою. Карді нагородили за дебютний студійник «Invasion of Privacy». Це перша статуетка від «Греммі» у кар’єрі реп-артистки.