Новини

Оголошені номінанти Національної музичної премії «YUNA – 2014»

21 сентября 2017

25 березня 2015 року найкращих представників музичної сфери вшанують на четвертій національній церемонії нагородження премією «YUNA». А поки що артистам, композиторам, кліпмейкерам і їхнім шанувальникам доведеться побути в обов’язкому як для таких випадків стані – томливому очікуванні. Вже названі претенденти на перемогу.

За звання «Найкращого виконавця» в музичному багатоборстві зійдуться такі чоловіки, як MONATIK, Арсен Мірзоян, Віталій Козловський, Іван Дорн та Макс Барських. Alloise, Alyosha, Jamala, LOBODA, Ірина Білик і Тіна Кароль стали номінантками в категорії «Найкраща виконавиця». А DZIDZIO, або The HARDKISS, або Антитіла, або Неангели, або Скрябін стане «Найкращим гуртом» року.

Серед інших номінацій – «Найкращий альбом», «Найкраща пісня», «Найкращий композитор», «Найкращий автор слів», «Найкращий відеокліп», «Найкращий дует» і «Відкриття року».

Вибір переможців здійснювало журі, до числа яких увійшли програмні директори радіостанцій та телеканалів, музичні редактори, оглядачі та критики.

«Ми пишаемося тим, що заснували  по-справжньому  прозору та чесну музичну премію. Наша праця спрямована на розвиток музичної індустрії в Україні. Ми прагнемо надихати виконавців на саморозвиток і підкорення нових висот. Зараз навіть сам факт номіновання на премію може бути істотним поштовхом для молодих виконавців», – зазначив співзасновник і генеральний продюсер премії Павло Шилько.