Новини

«Охоронці приходили пізно вночі, щоб перевірити мій пульс»: Джастін Бібер пригадав буремне минуле

7 февраля 2019

Поп-зірку заарештували за водіння в нетверезому стані й без ліценції в січні 2014-го. Його також звинувачували в симуляції хвороби, коли відбувався диспут щодо авторських прав на пісню «Sorry». Іще писали, що Бібер накинувся на чоловіка під час події, яка передувала «Греммі». Це – лише кілька замальовок неспокійної минувшини виконавця.

Нині ж із висоти років 24-річний співак пояснив, що прославлення в такому юному віці пізніше призвело до його безрозсудної поведінки.

«Спочатку я був справжнім. Потім усе змінилося. «Люди люблять мене, я – лайно», – ось що спадало мені на думку. Я став дуже зарозумілим і самовпевненим. Носив рожеві окуляри», – зазначив Бібер.

Джастін продовжив: «Я помітив, що роблю таке, за що мені соромно. Думаю, я вживав Ксанакс саме через це почуття сорому. Моя мама завжди говорила, що до жінок потрібно ставитися з повагою. У мене це завжди вертілося в голові, коли я цим займався, тож насолодитися ніколи не вдавалося. Наркотики поставили стіну між мною й тим, що я робив. Мене оточила темрява. Думаю, були випадки. коли мої охоронці приходили пізно вночі, щоб перевірити пульс і переконатися, чи я ще дихаю».

Пізніше Бібер додав, що в нього виявилися проблеми зі статевими зносинами, а також пригадав нещодавню тижневу інтенсивну терапію, де «ти сидиш на килимі, кладеш подушку й вибиваєш із неї минуле»:

«Я б’ю те, що моя мама левову частку мого життя була в депресії, а в мого батька були проблеми з гнівом. Це все позначилося на мені».

Останній альбом «Purpose» Бібер видав 2015-го. На підтримку диска співак улаштував сто п’ятдесят концертів у сорока країнах. Чотирнадцять фінальних шоу в межах тих гастролей він скасував.

«Просто роздуми про музику призводять до стресу. Я був успішним з тринадцяти років, тому не мав реального шансу відшукати себе за межами цього. Мені просто потрібен час, щоб оцінити себе. Дізнатися, хто я, та чого хочу від власного життя, проаналізувати стосунки й те, яким я прагну бути. Це те, що ви втрачаєте, коли з головою занурені в музичний бізнес», – мовив обранець Гейлі Болдвін.