Новини

Ґьолзбенд Fifth Harmony планує влаштувати невизначену перерву

20 марта 2018

Fifth Harmony стане ще одним гуртом після One Direction, який вирішив відпочивати від шоу-бізнесу. Колектив із чотирьох учасниць на офіційних обліківках анонсував, що влаштує перерву з метою зосередження на сольних кар’єрах.

«Після шести важких невпинних років ми збагнули, що аби залишатися справжніми для самих себе та для вас, нам необхідно деякий час перепочити від Fifth Harmony на користь самостійних проектів», – написано в оголошенні.

Іще співачки зазначили, що перехід на сольний формат дозволить їм «набратися досвіду, сильних сторін і перспектив» які вони зможуть «повернути до своєї сім’ї».

Після подяки шанувальникам артистки продовжили: «Із вашою любов’ю та підбадьоренням ми будемо продовжувати будувати себе, в усьому підтримувати одна одну, і дбати про те, щоб ви пишалися нами, усі інші пишалися, і щоб ми пишалися собою».

Дівоча група, сформована на одному з талант-шоу, не повідомила, як довго триватиме перерва. Одначе виконавиці зазначили, що мають певні майбутні шоу наприкінці року, які відбудуться, як це й планувалося, і що вони не можуть дочекатися цього часу.

Звісно, шанувальників така звістка вкрай засмутила, про що вони активно пишуть у соцмережах. Дехто навіть знову пригадав вихід із клективу Каміли Кабелло. Мовляв, саме він «посприяв» розпаду колективу. Правда, як повідомило «Entertainment Tonight» джерело, це не так.

«Вони радше бажають вивчити себе», – зазначив інсайдер, і додав: «Ці дівчата працюють без перерв практично кожен день протягом шести років. Вони потребують часу на власний розсуд. Усе своє підліткове життя вони проводили на гастролях, записували та рекламували свої проекти, тому вони прагнуть вивчити себе як особистостей, як людей. Тут не йдеться про якийсь драматизм. Каміла Кабелло, котра залишила групу, не має нічого спільного з цією перервою. Відтоді, як вона пішла, у них був альбом №1, тож саме це й є їхньою причиною того, щоби побути індивідуальностями».