Новини

Олег Скрипка, KAMALIYA, NIKITA LOMAKIN і їхні колеги розповіли про своє ставлення до Дня всіх святих

31 октября 2018

«Геловін наближає нас до зимових свят – чарівних сніжних днів. Він також сповнений цією магією. Ми поки відзначаємо або вдома, або можемо удвох із Пашею заскочити на романтичну вечерю до одного із затишних ресторанчиків поблизу: зазвичай наприкінці жовтня ресторани прикрашають свій простір у стилі Дня всіх святих. Стає дуже затишно й тепло», – поділилася Наталія Гордієнко.

Учасники дуету EDGAR & EMMA по-різному ставляться до костюмованої частини Геловіна.

ЕMMA: «У День всіх святих я приміряю який-небудь дивний образ зі страшним гримом або маскою. А в цьому році на Геловін я буду в костюмі білої нареченої! Зазвичай у ніч з 31-го на 1-ше ми з друзями орендуємо будинок, збираємося всі разом і сидимо в одній із темних кімнат. Вмикаємо страшну музику, влаштовуємо конкурси на кшталт пошуку якогось предмета в темряві. Це дуже хвилює!»

EDGAR: «А я взагалі ніколи нічого в дусі Геловіна не надягав на себе. Окрім маски Джокера, одного разу, і то – на кілька хвилин! Постійно жартую, що я в костюмі EDGAR’а: що вдягаю «маску» страшного бородатого чоловіка, який на темних вулицях своїм виглядом відлякує усіх бабусь (сміється)!»

РАШЕЛЬ побачила, як відзначають День усіх святих у США:

«Років п’ять тому мені пощастило відзначати це свято в Америці разом зі своєю сім1єю. Я навіть приміряла образ відьмочки. І в Україні це свято можна відзначити гідно! Буквально кілька років тому ми з моїми сестрами в Харкові (а в мене їх п’ять!) із великою компанією наших спільних друзів зібрали по навколишніх будинках цілий мішок солодощів. Було дуже весело! А особисто для мене День всіх святих ще й пов’язаний із днем народження моєї сестри. Наша Емілія з’явилася на світ в Америці у ніч з 31-го на 1-е листопада!»

Олег Скрипка: «Як на мене, Геловін – це веселе дитяче свято, до нього не варто ставитися серйозно! А традиція святкувати День усіх святих 1-го листопада в давнину існувала і в Україні! Гарбузами зі свічками можна відганяти злих духів якнайдалі від домівок. Тож, усе погане, геть від нас!»

NIKITA LOMAKIN: «Геловін – це суперсвято! До всього треба ставитися з гумором, ну, і дивитися своїм страхам в очі! Цього року ми з друзями не проґавимо яскраву вечірку. Які костюми виберемо? Мені подобаються персонажі з крутим гримом. Думаю, дружно станемо зомбі (усміхається). Мені здається, Геловін найкраще відзначати з родиною. Його можна зробити класною сімейною традицію: з перевдяганнями, оздобою будинку та ходінням по сусідах за солодощами».

KAMALIYA: «Ми з дітьми ретельно готуємося до всіх свят, Геловін – не виняток! Це прекрасний привід для наших дівчаток приміряти яскраві костюми й повеселитися від душі! Ми обов’язково прикрашаємо будинок, вирізаємо страшні та кумедні гарбузові пики: малятам поки це досить складно робити, але вони завжди долучаються! Мені подобається традиція Геловіна. Це просто відмінна можливість перевтілитися в образ, який тобі цікавий».