Новини

Олег Винник стане ведучим хіт-параду на М1

26 февраля 2018

Щосереди вся жіноча частина країни буде прикута до своїх телевізорів. О 20:10 популярний співак представить 10-ку найактуальніших кліпів за версією телеканалу М1. Народний улюбленець проведе з вами 30 хвилин та розкаже, хто ж переміг цього тижня в чарті.

Олег Винник, співак: «2018 рік розпочався для мене з участі в нових телевізійних проектах. Тож чекайте нових зустрічей, сюрпризів та нових амплуа. Нова роль – це, по-перше, цікавий експеримент, а по-друге, – хороший досвід».

Олег Винник — це феномен українського шоу-бізу. Його концерти — це завжди аншлаги, його пісні — завжди хіти, а його кліпи зривають мільйони переглядів як на ТБ, так і в інтернеті. Майже вся жіноча половина населення України мріє зустрітись із ним, а ведучі М1 вже стоять у черзі, щоб сфотографуватись зі співаком.

Маша Виноградова, ведуча М1: «Для мене досить несподівано, що Олег став моїм колегою! Ви б знали, який шум починається в гримерці, коли він має прийти! Збігаються навіть ті співробітники, які в гримерку ніколи до цього не заходили!»

Мила Єремєєва, ведуча М1: «А мені пощастило. З Олегом Анатолійовичем я знайома особисто. Наші зустрічі — це завжди буря емоцій і тонни любові! А як наслідок — заздрість подруг, мам та бабусь !»

Дивись хіт-парад “Час кохати з Олегом Винником!” щосереди о 20:10