Новини

Оллі Марс уперше спробував себе в ролі актора

13 марта 2019

Британському виконавцеві Оллі Марсу запропонували гостьову появу в новому діснеївському серіалі «Вулиця 101 далматинця». Останній транслюватимуть уже через кілька днів із понеділка по четвер.

Першою в біографії 34-річного співака буде роль добермана з кличкою Спайк. Пса Марс озвучував цього тижня в лондонській студії.

Анімаційний серіал, цільова аудиторія котрого – хлопчики та дівчата, натхненний нетлінним романом за 1956 рік Доді Сміта й класичним мультфільмом Волта Діснея за 1961 рік «101 далматинець».

Локацією переосмисленої у двадцять першому сторіччі класики стане сучасний Лондон, район Камден. Серіал буде зосереджений на пригодах цуценят Ділана та Доллі. Імена ще дев’яноста сімох собак у телепроекті також починатимуться на літеру «Д».

Ось що сказав Оллі Марс про свою роль:

«Я озвучую дуже холоднокровного, але ласого до пригод добермана з кличкою Спайк. Із задоволенням прийняв цей новий захопливий виклик. Особливо приємно, що йдеться про нового діснеївського персонажа. Серіал розпочнеться 18-го березня. Спайкові дістанеться головна роль пізніше – улітку. Я не можу дочекатися, коли побачу реакцію на свій собачий твір».

Торік Оллі Марс видав довгоочікуваний шостий студійник «You Know I Know», який також став його шостим платиновим. Попереду в артиста – весняний тур на двадцять виступів, що розпочнеться 1-го травня.