Новини

Онлайн-ворожнеча загострилася: Лана Дел Рей готова дати на горіхи Азілії Бенкс

10 октября 2018

Усе почалося з того, що Каньє Вест висловив в одному з нещодавніх інстаграм-постів підтримку нинішньому американському президенту. До слова, після шквалу критики з боку колег чоловік Кім Кардашіан вирішив попрощатися зі своїми сторінками в Твіттері й Інстаграмі. Лана Дел Рей теж не оцінила компліментарної публікації репера, про що написала вже у своєму пості. А на її пост відреагувала відома запальною вдачею Азілія Бенкс.

«Не використовуй Каньє для недосвідчених спроб розібратися в політиці, адже ти маєш стільки можливостей зайнятися значно важливішим», – серед іншого написала Бенкс на фотовідеохостингу.

Дел Рей у боргу не зосталася. Серед фраз, які вона виклала у відповідь були такі:

«@shopcheapyxo, ти знаєш адреску. Зустрінемося в будь-який час. Скажи мені це в обличчя. Але якби я була тобою, то так би не чинила»; «Бенкс. Ти б могла стати найвидатнішою з нині живих реп-виконавиць, але ти втратила цю можливість».

Відтак Азілія почала критикувати зовнішність Лани:

«По-перше, нам потрібно порадити їй, щоб вона зателефонувала хірургові, який зробив їй носа у стилі Майла Джексона, а також, щоб вона відсмоктала з себе жир».

Цю репліку Дел Рей теж не проґавила. У відповідь артистка написала: «Я надішлю тобі номер свого хірурга, а заодно – і хорошого лос-анджелеського психіатра, оскільки твої не справляються».

Навіть коли Бенкс пообіцяла (через погрози Лани) звернутися до адвоката, та відрізала: «Скажи йому, що це – обіцянка, а не погроза».

До слова, торік Азілія стверджувала, що зацікавлена в співпраці зі співачкою. Схоже, найближчим часом сумісних пісень від них годі чекати.