Новини

Оновлена Alyosha презентує провокаційний кліп «Dama»

25 октября 2018

Alyosha представила відео на пісню «Dama» – історію про ревнощі та кохання, про містику, яку може вигадати кожен із нас, коли переживає дуже сильні почуття.

«Будь-які ревнощі зазвичай зумовлені тим, що ти сам щось недопрацював у стосунках, – переконана Alyosha. – Накручуєш себе, не можеш збити полуду з очей, віриш кожному передбаченню… У підсумку – чим сильніші почуття, тим завзятіше за них потрібно боротися! Іще краще – цілковито довіряти людині, тоді в ревнощах просто немає сенсу».

Деякі сцени в кліпі (особливо фінальні) можуть видатися глядачеві доводі жорсткими, ба навіть аморальними. Але без них, як стверджує сама артистка, історія була б не зовсім повною.

Режисером екранізації «Dama» став Олег Борщевський. Це не перша співпраця співачки та кліпмейкера: раніше Олег зняв для Alyosha кліп «БЕЗоружная». Ідея свіжого музичного ролика, за його словами, пов’язана зі змістом пісні.

«Сюжет кліпу – про пару в момент розлучення, про зраду та прощення, про нерви в момент припинення стосунків, – сказав Олег Борщевський. – Про двох людей, які не можуть бути одне без одного, але зрада унеможливлює їхнє подальше спільне життя. Щоправда, чи зможе жінка пробачити чоловіка й чи не стане це прощення занадто пізнім?.. Ідею з метафорами мені запропонувала Alyosha, а деталі сценарію додалися під час спільного обговорення. Так з’явився візуальний хід, коли чоловік зникає, і ми розуміємо, що ця боротьба відбувається у її свідомості».

Прем’єра кліпу співачки Alyosha «Dama» відбудеться сьогодні, 25-го жовтня, у «ДК ПРЕМ’ЄР» на М1. Відео вже доступне на офіційному ютюб-каналі виконавиці.