Новини

Open Air дозволено: концерт Макса Барських відбудеться 24 вересня

22 сентября 2020

Концерт «Макс Барських: OPEN AIR», який мав відбутися 18 вересня на оглядовому майданчику КВЦ «Парковий», перенесено на 24 вересня. Місце проведення залишається незмінним. Усі квитки дійсні на нову дату.

Дмитро Феліксов, співвласник VIRUS Music (компанія-організатор концерту), пояснив рішення:

Ми всі переживаємо і стежимо за трендами епідеміологічної ситуації в країні та у світі. Наприкінці минулого тижня було оголошено, що у зв’язку з переходом Києва до помаранчевої зони з 14.09 дозволяються лише заходи з менш ніж 220 глядачами. 14 і 15 вересня відбулася робоча зустріч головного санітарного лікаря, міністра культури, голови офісу Президента з представниками музичної індустрії: організаторами концертів, квитковими операторами, концертними майданчиками, Всеукраїнською професійною спілкою працівників музичної індустрії.

Учасники погодилися, що таке обмеження вбиває галузь, в якій працюють сотні тисяч людей. Також було озвучено, що організатори заходів у закритих приміщеннях в змозі забезпечити безпеку глядачів на рівні не нижче, а навіть і вище за той, що ми спостерігаємо у громадському транспорті, на ринках і в торгових центрах.

За результатами зустрічі було розроблено підхід, який забезпечує глядачів культурним продуктом з належним рівнем безпеки, що не дисонує з обмеженнями в інших сферах (в т.ч. заклади громадського харчування, громадський транспорт).

Організатори закликають глядачів бути відповідальними: дотримуватися дистанції, правильно носити маски, обробляти руки антисептиком, не чіпати обличчя. Ці прості кроки допоможуть стримувати поширення захворюваності, при цьому не відчуваючи себе позбавленими радощів життя.