Новини

Ґоспел у ванній: Пінк улаштувала співи, поки купала сина

2 апреля 2020

Зірки теж співають у душі. Точніше – у ванній. Так принаймні вчинила Пінк. На відміну від Мадонни, котра поділилася суперечливим твердженням під час купання, її молодша колега підняла шанувальникам настрій євангельським співом. Компанію знаменитості склав її син.

Нині співачка дотримується ізоляції зі своїм чоловіком Кері Гартом та їхніми двома дітьми, восьмирічною Віллов і трирічним Джеймсоном.

Зірка виклала в інстаграмі кліп, у якому зафіксовані водні процедури з малюком. Під час них артистка заспівала «Joyful, Joyful».

«Я раніше співала ґоспел у Філлі [Філадельфії], і це завжди створювало легкість на серці. Віра – це завжди комфорт… Люблю всіх вас. Насолоджуйтеся цим імпровізованим дарунком від мого серця до ваших сердець», – обрамила вона кадри.

У той час, як фани затопили розділ коментарів піднесеними відгуками, Джеймсонові неньчин спів, либонь, набрид, адже він кілька разів намагався перервати Пінк.

Публікація з’явилася після того, як гітмейкерка «Raise Your Glass» показала нову коротку зачіску. Артистка позбулася волосся під час хмільної ізоляційної ночі на початку тижня.

«Коли я випиваю, у мене з’являються вельми геніальні ідеї. Учора увечері мені спало на думку: «Я можу стригти волосся! Я можу повністю зістригти волосся! Чому я весь цей час плачу за це людям?» Погляньте, що я зробила. Що думаєте? Гарний вигляд?» – пояснила рішення самотужки вкоротити чуприну 40-річна виконавиця.