Новини

Оцініть, наскільки масштабною була прем’єра студійника «Jesus Is King» Каньє Веста в Лос-Анджелесі

24 октября 2019

Слухачі таки дочекалися видання свіжого диска від чоловіка Кім Кардашіан. Наступник платівки «Ye» мав прибути у вересні, але цього тоді не сталося, хоч репер і встиг викласти трекліст і здійснити прев’ю лонґплея (вони пролунали на недільних службах артиста).

І ось минулої ночі (на 24-те жовтня) Каньє провів спеціальне прослуховування в Лос-Анджелесі. Фанам показали 35-хвилинний фільм «Jesus Is King», а потім Вест вийшов на сцену та виконав вибрані з диска треки.

За інформацією «The Face», шоу цілком відповідало темі євангельського запису. Підлогу на території концерту, наприклад, оздобили «пасторальним пейзажем із очеретом і високою травою».

Що стосується самої платівки, то зазначили, що Каньє «створив альбом цілковито християнської музики. Жодна з пісень, яку він виконував, не включала лайки, натомість усі пісні включають згадки про Бога». У деяких треках, зокрема «Selah», Каньє вклав посилання на Євангеліє від Івана.

У «Hands On» артист наголосив на духовності альбому в таких рядках:

«Сказав я, що зроблю ґоспелальбом. Що ви чули від християн? Вони будуть першими мене судити. Змусять мене відчути, що ніхто мене не любить».

Духовний поворот Каньє відбувся на тлі тверджень, що він розглядав можливість відмовитись від репу, оскільки почав уважати жанр «диявольською музикою». Але пастор Адам Тайсон відмовив Каньє від таких міркувань.