Новини

У чуттєвій пісні «Cashmere» Ріта Ора описала шаленство однієї ночі

20 ноября 2018

Альбом Ріти Ори «Phoenix» прибуде через кілька днів, але виконавиця не зволікає з оприлюдненням окремих композицій. Британська співачка почастувала фанів чуттєвим треком «Cashmere».

Пісня, продюсерами котрої стали Джуліан Бунетта та Джон Раян, розповідає про купу веселощів, які відбулися за одну ніч із артисткою. Вона співає, що залюбки повторить їх знову.

«Залишився слід на моїй шиї, Але я не переймаюсь, не намагаюсь його приховати, – лунає вокал артистки під аренбі-мелодію в середньому темпі. – Ти розбудив мене на своїх грудях, І цієї ночі давай вчинимо це все знову».

Видання «Phoenix» відбудеться 23-го листопада. Поряд із новою піснею в альбомі будуть раніше представлені треки «Anywhere» і сумісна з Avicii композиція «Lonely Together». Трекові «For You», записаний у дуеті з Ліамом Пейном для «П’ятдесяти відтінків свободи», також знайдеться місце в студійникові.

«Одне з почуттів, яке мене звільняє найбільше, – це виступи та створення музики. Цей альбом готувався в праці та любові, і його поява дуже важлива на моєму шляху, – раніше розповіла Ріта про платівку. – Я дуже вдячна за любов і підтримку тих, хто працював зі мною над ним і дозволив створити те, чим я пишаюсь».

Іще виконавиця додала: «Вони надали мені простір і свободу створювати щось від серця. Це – водночас виклик й ейфорія. Я cправді пишаюсь і вдячна за мандрівку, яку пройшла разом із «Phoenix»».

На підтримку диска Ріта планує гастролі по Європі, Азії й Австралії. Тур почнеться 1-го березня 2019-го в Сент-Кільді, Австралії, і триватиме до 29-го травня, коли відбудеться концерт артистки в Глазго, Англії.