Новини

У фрагменті кліпу на пісню «Call Out My Name» The Weeknd видається спустошеним

12 апреля 2018

Минуло більше тижня відтоді, як The Weeknd несподівано видав свій міні-диск «My Dear Melancholy». І тепер співак готовий порадувати фанів кліпом на одну з альбомних композицій. 11-го квітня він поділився в соцмережі тизером відео на «Call Out My Name». За лічені години має з’явитися весь ролик.

А поки в 42-секундному тизері бачимо виконаця в чорному вбранні, який сперся на тротуарі. Він має спустошений вигляд, тим часом лине його пісня про гірке кохання.

Незабаром The Weeknd очолить музичну подію «Coachella Valley Music Arts Festival». Виступ відбудеться завтра в Індіо, Каліфорнії. Подейкують, що канадець планує епічне виконання «Call Out My Name». Вважають, що ця пісня – камінь у город його колишньої пасії Селени Ґомез. За словами одного з інсайдерів, таке творче вираження допоможе виконавцеві нарешті викинути її з думок.

Альбом «My Dear Melancholy» виданий 30-го березня після того, як артист, справжнє ім’я котрого – Абель Макконен Тесфає, дражнив студійником в Інстаграмі. Це було за два тижні до його релізу. Шеститрековий диск дебютував на верхівці «Billboard 200». Це третій поспіль альбом артиста, що займає найвищий щабель у чарті. Окрім найпочеснішого місця в хіт-параді, міні-диск здобув переважно позитивні відгуки від музичних критиків.