Новини

У гурту “Антитіла” “Буде син”!

17 октября 2019

За місяць до фінальних концертів першої частини туру “Hello”, що відбудуться у столичному Палаці Спорту, гурт “Антитіла” представив нову відеороботу. Цього разу Антитіла екранізували найромантичнішу пісню — “Буде син”.

Пісня “Буде син” стала рекордсменом за кількістю прослуховувань з моменту релізу лонгплею. Прихильники гурту охрестили її “головним саундтреком першого танцю молодят-2019”. Протягом шести місяців “Антитіла” отримали велику кількість відео, де молодята танцюють свій перший танець саме під “Буде син”. Ці домашні відео надихнули “Антитіла” до ідеї відеокліпу, яка близька багатьом: зародження нової сім‘ї, продовження роду і, звичайно ж, спільна праця та щирі емоції радості від можливості бути разом.

В основі роботи “Буде син” — дві справжні історії родин Тополі та Шнейдерісів. Саме сім’я Шнейдерісів люб’язно надала своє родинне виноробне господарство та виноградники для відео-кліпу. Зйомки відбувалися у виноробні Бейкуш у Миколаївській області. У цьому місці батько Євген перетворив своє хобі на справу життя і долучив до неї найближчих йому людей: кохану та дітей. З маленької ідеї реалізувалася велика мрія однієї закоханої пари: велика щаслива родина та успішний бізнес. У кліпі Тарас Тополя з дружиною, відомою співачкою Alyosha та двома синами Романом та Марком, зіграли самих себе, показали історію їхніх стосунків і привідкрили завісу у своє приватне життя. Паралельно з основним сюжетом у роботі представлені документальні кадри родини Тараса Тополі, які раніше не демонструвалися: народження первістка, весілля соліста “Антитіл”, хроніка як росли синочки, а також як проводить вільний час подружжя. Слід зазначити, що у кліпі “Буде син” Роман та Марко дебютували у якості акторів і впоралися вправно. До цього у медіапросторі зіркову родину Тополі у повному складі можна було побачити дуже рідко.

Режисерами виступили учасники гурту “Антитіла”: Сергій Вусик та Тарас Тополя.

Нагадаємо, гурт “Антитіла” оголосив додатковий концерт у столичному Палаці Спорту. Пісню “Буде син” разом з піснями нового альбому “Hello” та найпотужнішими хітами за 10 років гурт Антитіла виконає два дні поспіль. Концерти на завершення туру “Hello” відбудуться 16 та 17 листопада.