Новини

У кліпі гурту Sugarland на пісню «Babe» Тейлор Свіфт зіграла коханку з червоним волоссям

7 июня 2018

Як дізнаємося з півхвилинного відео, знятого в стилі шістдесятих років минулого століття, вокалістка колективу Дженніфер Неттлс грає дружину, а її чоловіка – Брендон Раут. Кантрі-поп-виконавиці дісталася роль жінки, із якою Брендон вчиняє перелюб. Знявся в кліпі й другий учасник Sugarland – Крістіан Буш. Повну версію екранізації обіцяють показати 9-го червня.

В інтерв’ю «Entertainment Tonight» Буш назвав музичний ролик «улюбленим літнім фільмом, який ви ще не бачили». Іще він додав: «Там є червоноволоса Тейлор Свіфт. Її образ, на мою думку, може стати подарунком шанувальникам телесеріалу «Божевільні», а може й не стасти». Неттлс продовжила: «Він кінематографічний. Із історичним присмаком, якщо бажаєте».

Трек «Babe» представили 19-го квітня. Написали його Тейлор і Патрік Монаган. Пісня має бути включена до її четвертого студійника «Red». Неттлс раніше розповіла, що ідея співпраці з колегою виникла на цьогорічній церемонії «ACM Awards».

«Вона була в захваті, що ми знову об’єдналися, і мовила: «Агов, у мене є пісня». Пані та панове, список людей, котрим вона сказала «Агов, у мене є пісня, хочете її заспівати?» дуже короткий. Тож ми відповіли: «Так!»»