Новини

У кліпі на пісню «Breathin» Аріана Ґранде втілила богиню

8 ноября 2018

Режисером відео стала Ганна Люкс Девіс. За задумом режисера, Аріана прогулюється по різних локаціях, тим часом люди навколо неї (завдяки відеоефекту) рухаються прискорено. Схоже, Ґранде та кліпмейкерка вирішили нагадати глядачеві про попередній сингл артистки «God Is A Woman», позаяк в одній зі сцен голова виконавиці закутана хмарами. А в деяких інших епізодах вона катається на гойдалці, яка закріплена в небесах.

Композиція «Breathin» з’явлася через кілька днів після того, як американська поп-зірка представила баладу «Thank u, next». У вищезгаданій пісні вона, очевидно, згадує про своїх колишніх, серед яких – і Піт Девідсон, із котрим артистка нещодавно була заручена.

Днями стався витік пісень із альбому тендітної діви. Снували гіпотези, що Ґранде сама його влаштувала, аж поки джерело не спростувало це в коментарі для «NME».

Іще знаменитість розповіла на тижні, що їй урятувала життя психотерапія. Артистка закликала послідовників звертатися по допомогу, якщо вони її потребують.

Поп-зірка також повідомила про північноамериканські гастролі на підтримку платівки «Sweetener». Тур почнеться в березні 2019-го року. З Аріаною на концертах виступатиме Нормані Кордей, учасниця дівочого гурту Fifth Harmony, який розпочав перерву на невизначений час.