Новини

У кліпі на пісню «Familiar» із Джеєм Бальвіном Ліам Пейн витанцьовує з голим торсом

7 мая 2018

Кліп на пісню Ліама Пейна і Джея Бальвіна «Familiar» доступний для перегляду. Музичний ролик на три з половиною хвилини показує виконавців на танцювальній вечірці посеред даху.

Учасник One Direction то сидить на капоті вінтажного автомобіля і спостерігає за групою танцюристок, які стараються для нього, то сам, знявши сорочку, поринає в хореографію. Тим часом Бальвін видає поряд свої рядки у смугастому костюмі. Продовжують свій вечір герої кліпу в приватному клубі.

Перед цим Пейн і Бальвін представили вертикальну екранізацію пісні на Спотіфаї. Там вони також не були обділені увагою звабливих панянок.

Видана 20-го квітня пісня «Familiar» – це четвертий сингл із майбутнього дебютного альбому Ліама «LP1», дата видання котрого досі невідома. Композиція слідує за «Kind of Beautiful», «Bedroom Floor», «Tell Your Friends» і «Strip That Down» із учасником Migos Quavo.

Про альбом відомо небагато. Продюсер Стів Мак раніше сказав, що це буде платівка, яку запам’ятають. «У ній хіт прямуватиме до іншого хіта, а потім – до ще одного хіта. У моєму розумінні це – найкращий альбом», – мовив Стів.