Новини

У кліпі на пісню «For You» Ріта Ора й Ліам Пейн шукають одне одного серед чарівного саду

29 января 2018

Зворотній відлік до прем’єри фільму все звужується. «П’ятдесят відтінків свободи» мають представити вже в лютому. Один із саундтреків до стрічки вже обрамили візуально. Ріта Ора й Ліам Пейн зосередили увагу шанувальників на екранізації композиції «For You».

У кліпі співачка нагадує діснеївську принцесу. Вона носить пишну червону сукню в зачарованому саду. Виконавець постає в чорному класичному костюмі. Згодом вони зустрічаються в фойє розкішного будинку.

«For You» – це провідна композиція з альбому саундтреків до фінальної частини франшизи «П’ятдесят відтінків». Під час інтерв’ю Ріта розповіла, що відео зняли перед католицьким Різдвом.

Артистка також схвально відгукнулася про свого партнера. За словами Ори, Пейн суперпрофесіональний: «Він, безумовно, має багатий досвід, і я, безперечно, під час знімань знайшла нового чудового друга. Він – направду дивовижна людина і працювати з ним – це втіха».

Іще Ріта пообіцяла, що стрічка, прем’єра котрої в США відбудеться 9-го лютого, «буде чудовою», оскільки поєднує «розваги та принадні моменти»: «Це, безумовно, яскравий трилер. Там будуть епізоди з моїм викраденням. Сцени бійок. Це дійсно неймовірно».