Новини

У кліпі на пісню «The Light Is Coming» Нікі Мінаж забрела з Аріаною Ґранде до нічного лісу

22 июня 2018

Музичне відео на новий трек Аріани Ґранде «The Light Is Coming», яке 20-го червня було ексклюзивно представлене на сайті одного зі спортивних брендів, нині виклали на Ютюб.

Режисером ролика став Дейв Меєрс. У кліпі серед темряви виринає Нікі Мінаж, яка читає свої рядки в чорному блискучому пальті та велетенських окурярах. Потім камера зосереджується на Аріані. Та спокусливо вигинається біля дерев і біжить із яскравою кулею в руках.

«The Light Is Coming» – це другий сингл артистки, який можна буде віднайти в її довгоочікуваному альбомі «Sweetener». Реліз платівки запланований на 17-те серпня. Ґранде раніше описала в інтерв’ю для «The Fader» те, як розпочалася ця співпраця. Артистка, мовляв, переслухала вісьмох реперів, але ніхто для виконання гостьових куплетів так і не підійшов. Тоді вона звернулася до Нікі. Остання, каже Ґранде, «облагороджує запис».

Аріана та Нікі мають іще одне сумісне відео, яке вони представлять незабаром. Ідеться про екранізацію треку «Bed». Тизер кліпу вже виклали, а от коли публіці дістанеться його повна версія – поки невідомо.