Новини

У лондонській котячій кав’ярні поставили воскову копію Еда Ширана

13 июня 2018

У Туманному Альбіоні проводять тимчасову виставка вилитого з воску Еда Ширана. Уже з наступного тижня в Музеї мадам Тюссо відбуватиметься постійна експозиція виробу. З’ясувати, наскільки фігура схожа на виконавця, а також побачити двох волохатих завсідників кав’ярні, ви можете у публікації нижче.

У коментарі до світлини зазначено: «Хтось уже проговорився! Ви здогадалися про це… @teddysphotos прибуває до лондонського Музею мадам Тюссо! перед тим, як завітати до нас, він зупинився в @ladydinahscats!»

«Знаючи те, як артист любить свійських тварин, можна припустити, що він би й сам це схвалив», – зазначив гендиректор лондонського музею Едвард Фуллер.

Цим анімалістична тема, до якої причетний Ед Ширан, не завершується. Співак вирішив облаштувати у своєму приватному маєтку в Східній Англії територію для розмноження гребінчастих тритонів.

За даними Суффолкського тресту дикої природи, ставки у маєтку Ширана «можуть бути місцями розмноження цього виду», який охороняється законом через утрату середовища існування.