Новини

У неочікуваному альбомі Емінем сварить Machine Gun Kelly та згадує Аріану Ґранде

17 января 2020

Замість того, щоб відповісти на численні диси Ніка Кеннона, Емінем вирішив знову зосередитися на Machine Gun Kelly.

Детройтський репер пожвавив інтернет альбомом під назвою «Music to Be Murdered By», до котрого потрапив спрямований проти 29-річного колеги трек.

Дис звучить у другому трекові «Unaccommodating». Ем читає в сумісному з Young M. А. творі:

«Але коли вони запитують мене, чи закінчилася війна з MGK? Звичайно. Я очистив його від смертних гріхів, я – Бог, я Господь, прощаю навіть шанувальників диявола. Я рухаюся далі, але ти знаєш: тобі бракує клепки, коли ти народився з рогами Люцифера. І ти зі школи Notorious’а [очевидно, ідеться про The Notorious B. I. G.].

Сварка Ема з MGK почалася 2018-го, коли останній висловив зацікавлення донькою старшого колеги Гейлі.

Потім MGK відповів Слімові Шейді власним треком під назвою «Rap Devil», а Ем спрямував на нього композицію «Killshot».

Окрім дису, Маршалл Метерс також пригадав у «Unaccommodating» Аріану Ґранде. Він апелює до трагедії на її манчестерському концерті:

«Але я чую вигуки «Бомба!» у цій грі, Наче я чекаю поза концертом Аріани Ґранде».

До диска «Music to Be Murders By» потрапило двадцять композицій. Гостьові появи в ньому здійснилди Ед Ширан і нині покійний Juice WRLD. Голос британця лунає в пісні «Those Kinda Nights», а загиблого репера – у «Godzilla».

Реліз альбому також супроводжував кліп на композицію «Darkness», у котрому Ем зосереджує увагу на обізнаність щодо контролю вогнепальної зброї.

Новий альбом Ема — це наступник його десятого студійного альбому «Kamikaze», який також з’явився без попередження 31-го серпня 2018 року. Альбом дебютував на верхівці «Billboard 200», ставши його дев’ятим поспіль альбомом № 1 у США.