Новини

У новому кліпі Девіда Ґетти Bebe Rexha позує серед неонових джунглів

21 ноября 2018

Ще один трек із останнього альбому Девіда Ґетти «7» екранізували. Після «Flames» із Сією Ферлер і «Don’t Leave Me Alone» і Енн-Марі, французький діджей представив кліп на пісню з Bebe Rexha і J Balvin «Say My Name».

Головну увага у ролику режисерка Ганна Люкс-Девід приділила виконавиці. Співачка постає в одежинах отруйного кольору (серед яких – рожевий пір’яний топ і помаранчеві шорти) посеред неонових джунглів. Пізніше вона приєднується до колег на вечірці в маєтку.

J Balvin співає іспанською наприкінці ролика. На окремих кадрах видно, як він і Девід сидять на тронах.

Ґетта видав подвійний альбом «7» 14-го вересня. На першому диску опинилися комерційні поп-треки, записані з різними виконавцями, а на другому – андеґраундна гаус-музика. Альбом дебютував на «Billboard 200» під номером тридцять сім із п’ятнадцятьма тисячами проданих копій.

«Він репрезентує інший бік мене. Мене здебільшого сформувала гаус-музика, тож я бажав заглибитися в своє коріння й підготувати щось просто для втіхи, – розповів про альбом Девід Ґетта. – Це – подвійна платівка, тож її ідея – не йти на компроміси. На першому диску – комфортний поп, а на другому – суцільний андеґраунд. Замість того, щоб намагатися поєднати це все в одній платівці, я вирішив: «Добре, давайте запалимо! Окремо поп-музикою й окремо електронною!»