Новини

У новому кліпі Карді Бі демонструє округлі принади та дивує фантастичними фруктами

5 ноября 2018

Карді Бі, безумовно, з головою поринула в роботу, щойно вийшла з декретної відпустки. Після прем’єри сумісного з DJ Snake треку «Taki Taki» і видання власного синглу «Money» виконавиця об’єднала зусилля з домініканським артистом El Alfa. Колега записав із нею пісню «Mi Mami».

Реліз іспанськомовної композиції супроводжувала прем’єра кліпу. У відеоряді переплетені кадри з танцями Карді Бі та El Alfa на тлі велетенської коробки з поп-корном, інкрустований діамантами банан та рожеві ананаси з людськими усмішками.

Але й після цього реп-артистка не планує перепочинку. Найближчим часом вона перевидасть успішний дебютник «Invasion of Privacy», до якого потраплять неоприлюднені треки.

«План полягав у тому, щоб викласти це як бонус, – раніше розповіла зіркова мати в інтерв’ю для «Beats 1». – Але я навіть не думала, що буду настільки зайнятою, бігатиму туди-сюди після пологів. Може, у грудні, а, може, і в січні. Це просто ті пісні, які, на мою думку, дуже достойні, але не потрапили до платівки».

Поряд із музикою Карді Бі готується до запуску своєї модної колекції, котра включатиме джинсовий одяг й аксесуари. Артистка запевнила: лінійка вбрання буде доступною, але все одно дозволить вам мати розкішний вигляд. Продаж речей розпочнеться 15-го листопада.